De ce am nevoie de putere personala?

Ştiu că puterea vine din mine. Personalitatea mea este deseori condusă de temperamentul şi atitudinea cu care pun rotiţele “Ceasului” în mişcare. Comparaţia cu acest obiect complex şi simplu este pentru că doar eu pot programa timpul şi orele, prin decizii şi acţiuni. E o formă de putere personală.

Sunt o persoană  curajoasă, dar am avut nevoie de maturizare ca să am curajul să devin “EU”. Dacă mă gândesc la maturizare, ştiu că a venit odată cu evenimentul care m-a responsabilizat pentru întreaga viaţă: naşterea fiului meu. Sunt mai puternică pentru că sunt curcubeu-călăuză, sunt luna care veghează şi, fără doar şi poate, el, la rândul său, mă călăuzeşte, dând un sens, dându-mi putere.

Pentru mine a fi în pas cu moda e legat şi cu a fi la curent cu noutăţile. E util ca să mă pot adapta mediului care e în continua mişcare. Deci sunt puternică dacă mă informez.

Îmi este clar, ca şi apariţia curcubeului după ploaie, că felul meu de a fi se bazează pe comunicarea a ceea ce ştiu şi mai ales acceptarea ca pot învăţa zilnic de la cel care e dispus să dăruiască. Aşa devin capabilă să folosesc EU-L, lăsând în urmă bagaje care nu mai sunt utile şi, încet, să înclin balanţa către puterea personală.

Hrana pentru creier şi pentru suflet o primesc de la relaţiile cu oamenii. Preţuiesc Omul. Iar eu pun sufletul la bătaie cu mult curaj ca monedă de schimb. Riscant poate, dar mă face mai puternică.

Iar acum, azi, 24.02.2013., ora 11.11, ştiu că mai am drumuri de străbătut şi uşi de deschis ca să mă cunosc. Drumul azi îl fac scriind şi bătând la uşa “Extreme Training”, şi când cineva îmi va deschide voi zâmbi, spunând că sunt dispusă să învăţ.

Scris de  Bock Claudia

Vrei să participi la Programul Personal Power? Afla DE CE prin click aici!

Înscrie-te acum în lista mea personală si primesti gratuit prin email

2 Comments

  1. Prietenii care doresc sa voteze de pe mail nu de pe facebook
    spun ca nu pot deschide deloc linkul?!
    Ma indrumati va rog frumos?

    • Nu am inteles ce link nu functioneaza.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>