De ce am nevoie de putere personala?

Totul e relativ, punct. Simțim că putem fi mai mult, că putem face mai mult, că ne putem exprima mai mult. Deci, e important pentru noi sa gasim functia de migrare (f) a noastra din zona de traire catre cea de actiune, pentru ca nu doar gandurile sa ne defineasca, ci si faptele sa ne descrie pe noi, celor  relevanti care se afla in zona noastra de relativitate. Si pentru asta consumam putere personala.

In rezumat, se poate consuma puterea noastra personala. Totusi, pentru ce am avea nevoie de putere personala?

Pentru ca, pe cărămida solidă pusa in cadrul evenimentului lui Marian Rujoiu, sa putem clădi mai departe soarta luminoasa pe care ne-o dorim.

Nu sunt prea multe lucruri despre noi insine pe care sa le crezem si nici pe care sa le putem crede, dar, impreuna cu ceilalți, cu nadejde în Dumnezeu, “totul e posibil” nu va mai fi un miracol. Cum asa?! Pentru ca nu rutinele noastre ne aduc apatie, ci tipul de rutine adoptate de noi. Cum ar fi ca extraordinarul sa fie una dintre rutinele noastre?!

In rezumat, se poate recunoaste in situatii puterea noastra personala. Totusi, la ce am avea nevoie de putere personala

Ca sa putem fi mai mult decât ne imaginam, avem nevoie de sprijin in a ne exercita puterea personală, mai ales asupra noastra insine, chiar si pentru a ne manifesta prezenta sau a participa.

Timpul trece în defavoarea noastră, punct. Conteaza cum trece, daca am participat sau nu. Conteaza ce ne aduce, in trecerea lui, din suma temelor care sunt relvante pentru noi. Poate ne adduce un sprijin… Conteaza cum folosim trecerea timplui, pentru devenire sau nu. De unde rezulta ca e concret important pentru noi ca sa detinem si sa deprindem instrumente pentru manifestarea si folosirea puterii personale in viitorul luminos posibil a fi atins de noi.

In rezumat, se poate controla puterea personala prin metode și tehnici (care funcționează rapid). Totusi, de ce ce am avea nevoie de putere personala?

Deoarece dispozitia noastra este o functie de lumina. Nu putem atinge un viitor luminos daca nu acceptam o conditie de iluminare in viata noastra.

Iluminarea reprezinta stralucirea unui corp (de iluminat), masurarea fluxului luminos repartizat uniform pe o suprafata de 1 metru patrat. Unitatea de masura a iluminarii este luxul [lx], care se calculeaza ca valoare a fluxului luminos in raport cu 1 metru patrat [lm/m²].

Nu – intalnirile nu vor fi neaparat luminate intens J, pentru ca noi, in esenta, nu ocupam o suprafata, ci, inzestrati cu suflare Dumnezeiasca, ocupam o traire, o prezenta din mii si milioane de stari, conditii, situatii.

Drept concluzie, matematic sau nu, acceptam ca de fapt, pentru viitorul nostru, pentru noi insine!

conditia de iluminare (lux) este participarea la conferinta (1)

In rezumat,  starea = f(lux) (2)

sau

“Starea de Flux” (3)

  q.e.d. (quod erat demonstrandum).

Scris de Oana Iorga

Vrei să participi la Personal Power? Click aici!

Înscrie-te acum în lista mea personală si primesti gratuit prin email

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>